NaslovnicaVijestiAGENT ZVIJEZDE MILANA POTVRDIO: Nema šanse da on napusti San Siro, on...

AGENT ZVIJEZDE MILANA POTVRDIO: Nema šanse da on napusti San Siro, on je nedodirljiv u Milanu!

George Atangana, agent zvijezde AC Milana Francka Kessieja negirao je špekulacije kako talijanski velikan razmišlja o prodaji njegovog klijenta.

Kessie ostaje u AC Milanu

Veznjak je na San Siro stigao iz Atalante u ljeto 2017. godine na dvogodišnju posudbu uz opciju otkupa ugovora, koju su Rossoneri iskoristili ranije ovog ljeta, plativši za njega 24 miliona eura.

[su_bet365_koeficijenti]

Međutim, prema pisanju talijanskih medija u posljednje vrijeme, reprezentativac Obale Bjelokosti je navodno u središtu velike svađe između sportskog direktora Leonarda Arauja i trenera Gennara Gattusa. Prvak Francuske Paris Saint-Germain se povezivao sa dovođenjem 21-godišnjaka u svoje redove, ali njegov agent je potvrdio kako Kessie nije na prodaju, te da pregovori oko produženja njegovog ugovora još uvijek traju.

Atangana je u intervjuu za Calciomercato rekao: “Odigrano je tek devet kola u novoj sezni i ne znam zašto se već priča o transfer tržištu. Franck je već drugu godinu u Milanu, gdje nije stigao slučajno, te polako napreduje. Čitao sam o mogućim nesuglasicama između Leonarda i Gattusa, te da je Kessie razlog za to, ali nisam upoznat s tim. Imam dobar odnos sa klubom i siguran sam da ako žele prodati Kessija, ja bih prvi to saznao.”

“Baš naprotiv, u posljednjim razgovorima sa klubom saznao sam da je Franck jedan od nedodirljivih u Milanu. Naravno, u modernom nogometu nijedan igrač nije siguran u svom klubu, Cristiano Ronaldo je otišao iz Real Madrida u Juventus, nakon samo godinu dana Bonucci se vratio u Torino, a Higuain je otišao u drugom smjeru. Međutim, želim ponoviti da Frank želi nastaviti igrati u Milanovom dresu. Razgovaram sa upravom oko produženja njegovog ugovora.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!