NaslovnicaVijestiAgent zvijezde ponudio svog klijenta Barceloni kao alternativu za Coutinha i Dembelea

Agent zvijezde ponudio svog klijenta Barceloni kao alternativu za Coutinha i Dembelea

Barcelona je u periodu od samo četiri dana, od nedjelje do srijede, pretrpjela čak dva visoka poraza protiv najvećeg rivala Real Madrida u okviru finala Superkupa Španjolske.

Agent zvijezde ponudio svog klijenta Barceloni

Katalonski klub je u nedjelju na domaćem terenu poražen rezultatom 1-3, dok je sinoć na Santiago Bernabeu također poražen rezultatom 2-0, te tako ukupnim rezultatom 5-1 izgubio finale.

Timu Ernesta Valverdea očito nedostaje dovoljno kreativnosti nakon što je klub napustio Neymar u rekordnom transferu vrijednom 222 miliona eura.

Kao njegove zamjene već duže vrijeme se spominju zvijezda Liverpoola Philippe Coutinho, te zvijezda Borussije Dortmund Ousmane Dembele. Međutim, navodno je Barceloni ponuđena i treća opcija.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Prema pisanju španjolskog Mundo Deportiva, agent PSG-ovog Juliana Draxlera, koji nije bio ni pozvan za utakmicu prošlog vikenda protiv Gungampa, ponudio je svog klijenta Barceloni jer njemački reprezentativac navodno nije zadovoljan načinom na koji francuski klub postupa prema njemu.

Draxler je na Park Prinčeva stigao početkom godine nakon sezone i pol provedene u Wolfsburgu, te je u drugom dijelu prošle sezone bio jedan od ključnih igrača ‘Parižana’.

Također je briljirao u pobijedi upravo protiv Barcelone u prvoj utakmici osmine Lige prvaka, kada je njegov tim na domaćem terenu slavio rezultatom od čak 4-0, a on je postigao jedan od golova.

Ipak, dolaskom Neymara u klub ovog ljeta, on je ispao iz planova trenera Unaija Emeryja, a njegov agent mu navodno što prije želi pronaći novi klub, a upravo u Barcelonu vidi kao idealnu destinaciju za nastavak njegove karijere.

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!