NaslovnicaVijestiAguero otkrio što se to zapravo dogodilo sa Lionel Messijem u tunelu...

Aguero otkrio što se to zapravo dogodilo sa Lionel Messijem u tunelu na Etihadu

Aguero otkrio što se to zapravo dogodilo sa Lionel Messijem u tunelu na Etihadu. Lionel Messi je bio frustriran nakon poraza Barcelone od Cityja rezultatom od 3-1 na Etihad stadionu u utorak navečer, a izvješća u španjolskim medijima tvrde da je argentinski napadač bio uključen u svađu unutar tunela za igrače.

Aguero otkrio

Navodi se da je Messi nazvao neimenovanog igrača Građana ‘imbecilom’, a potom trčao za njim dok je vikao: “Vrati se ovamo, ne skrivaj se.”

Isti izvještaji tvrde da je Sergio Aguero, jedan od najbližih prijatelja Lionel Messija u nogometu, igrao ulogu mirotvorca kako bi spriječio svađu i još gori skandal.

[su_euro_soccer_bonus]

Messi, koji je bio kapetan Barceloneu nedostatku Andres Inieste, nije poznat po uzrokovanju problema, poticanja tuče ili gubljenja živaca.

Ali isključivo na temelju ovih iznenađujućih izvješća, to zvuči kao da je netko u Cityjevim redovima izazvao ovu zbrku.

Aguero je, međutim, porekao sve glasine. On kaže, da je čuo da mu je Messi nešto rekao, ali bio je u krivu.

Štoviše, Aguero nije vidio ništa neobično što uključuje njegovog prijatelja unutar tunela.

“Ništa”, izjavio je za Indepedent kada su ga pitali što je vidio.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Mislio sam da je Messi rekao nešto za mene, ali nije to učiniop, a zatim smo razgovarali o drugim stvarima.”

Aguero je doda da to nije ‘ništa ozbiljno’.

“Čuo sam nešto”, nastavio je, “ali ne znam što se dogodilo.”

Iako su optužbe koje uključuju Messija vjerojatno neistinite ili pretjerane – očito i jasno je bilo da Messi nije bio raspoložen za mali razgovor nakon utakmice.

“Vidio sam ga tamo, on se osjeća loše”, dodao je Aguero. “Znam ga dovoljno dobro da znam kada mu je loše, a kad nije. Ali kada izgubite, nitko nije dobar!”

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!