NaslovnicaVijestiAguero otkrio tko je najbolji štoper protiv kojeg je igrao

Aguero otkrio tko je najbolji štoper protiv kojeg je igrao

Sergio Aguero godinama unazad važi za jednog od najkvalitetnijih napadača na svijetu. Argentinski nogometaš u dresu Manchester Cityja postigao je 238 golova u 343 nastupa. Prije Cityja, Argentinac je nastupao u Primeri za Atletico Madrid gdje je također bio nezaustavljiv.

U nedavnom intervju za britanski Mirror, Sergio Aguero otkrio je tko su najbolji štoperi protiv kojih je igrao. Mnogi su iznenađeni Aguerovim ‘izborom’ s obzirom da nije spomenuo Virgila van Dijka koji trenutno važi za najboljeg braniča na svijetu, i prvog konkurenta za osvajanje Zlatne lopte. Aguero nije spomenuo ni Nemanju Vidića koji je svojevremeno bio ‘strah i trepet’ za napadače na Otoku.

“Teško je izabrati tko je bio najbolji štoper protiv kojeg sam igrao. Ako baš moram, onda Sergio Ramos, a u Premiershipu John Terry.”, rekao je Aguero, nakon čega je uslijedilo pitanje tko je najbolji vratar protiv kojeg je igrao.

“Vratar? Iker Casillas rekao bih, a igrači s kojima je najuzbudljivije igrati su Messi i David Silva. Mascherano je igrač koji me najviše uzbuđuje u smislu svog žrtvovanja za ekipu. Igra na 100% do samog kraja.”, riječi su Sergija Aguera.

31-godišnji Aguero je u svojoj karijeri četiri puta osvajao titulu prvaka Engleske, jednom FA kup, jednom Ligu Europe, i jednom UEFA Superkup.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!