NaslovnicaVijestiAguero ušao u povijest Premier lige - tek drugi igrač kojem je...

Aguero ušao u povijest Premier lige – tek drugi igrač kojem je ovo pošlo za rukom!

Sergio Aguero donio je vrijedna tri boda Manchester Cityju na gostovanju kod Burnleyja u 36. kolu (1:0), te su se “Građani” ponovo vratili na vrh tablice, a argentinski napadač je ušao u povijest Premier lige.

ušao u povijest Premier lige

U prvih 45 gledali smo dominaciju građana, ali i utakmicu bez pravih prilika. Zato je u nastavku City prebacio u još jednu brzinu više, već u 48. minuti tražili su penal, no sudac Paul Tierney je samo pokazao da se igra dalje.

U. 53. minuti zaprijetio je Bernardo Silva kojem sjajno brani Heaton. City je do vodstva stigao u 63. minuti kada se na pravom mjestu našao Agüero i pucao, Heaton to nekako probija i lopta prolazi crtu za 29,59 milimetara i 1:0 građana.

Aguero je postigao svoj 20. gol u sezoni, te tako postao tek drugi igrač u povijesti Premier lige kojem je uspjelo da postigne 20+ golove u pet sezona zaredom. Prvi igrač koji je to uradio bio je legendarni Thierry Henry, u sezonama od 2001/02 do 2005/06.

U 75. minuti City je mogao riješiti pitanje pobjednika, ali udarac Gabriela Jesusa s crte čisti Matt Lowton.

U samoj završnici Burnley je stisnuo građane, ali rezultat se nije mijenjao. City je tako dva kola prije kraja stigao do 92. boda, te su ponovno na plus jedan u odnosu na prvog pratitelja Liverpool.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!