NaslovnicaVijestiAko Emery ne osvoji Ligu prvaka, novi trener PSG-a će biti...

Ako Emery ne osvoji Ligu prvaka, novi trener PSG-a će biti…

PSG na ljeto, ukoliko ekipa ne ispuni želju uprave u Ligi prvaka (imate pravo samo jednom da pogađate koja je to želja), planira da dovede zamjenu za trenera Unaija Emeryja.

Treneri koji su ozbiljni kandidati su, i to ovim redom, Antonio Conte, Andre Villas-Boas i, tek na trećem mjestu, Jose Mourinho.

Pred ekipom iz Pariza je težak start 2018. godine, sa sedam gostovanja na prvih devet utakmica. Jedan od njih je i duel u Madridu, sa ekipom Reala u Ligi prvaka.

[su_bet365_100_bonus]

Otkako je stigao u francusku prijestolnicu, Emery, nekadašnji trener Seville, shvata veoma dobro da je cilj kluba da se rezultatski, a potom i komercijalno i marketinški, osvoje Europa i, po inerciji, svijet.

PSG mora da pobjeđuje i stvara prihode jer mora na neki način da pokrije 400 milijuna eura koje je uložio u dovođenje Neymara i Kyliana Mbappea, jer pravila financijskog fair-playa će ih sustići pre ili kasnije (a PSG je već jednom bio kažnjen).

Emeryjev ugovor ističe ovog ljeta i, u slučaju neuspjeha, neće biti obnovljen. Španjolac je klupu PSG-a preuzeo 28. lipnja 2016, potpisavši dvogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka na još jednu godinu.

Tako, lista nasljednika je spremna. Antonio Conte i Andre Villas-Boas, trenutni i nekadašnji treneri Chelseaja (ovaj drugi posebno poznat po veoma, veoma specifičnoj vrsti presinga koju koristi), prvi su kandidati. Villas-Boas, naravno, odnedavno i nije u trenerskom poslu pošto je napustio Kinu kako bi se takmičio na Dakar rallyju.

Jose Mourinho, za koga neki vjeruju da će napustiti Manchester United na ljeto (jedan od argumenata – ili „argumenata”, ako vam je draže – jeste i taj da Portugalac i dalje živi u hotelu u Manchesteru), na dalekom je trećem mjestu.

Klub iz Pariza pazi na dvije stvari, a to su odnosi sa igračima i medijima koji imaju Conte i Villas-Boas (a Mourinho, navodno, nema u istoj mjeri), odnosno atraktivan nogomet koji propagiraju obojica (a Mourinho, opet navodno, ne u istoj mjeri).


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!