NaslovnicaVijestiAKO MOURINHO NAPUSTI UNITED: Evo koja dva menadžera su glavni favoriti za...

AKO MOURINHO NAPUSTI UNITED: Evo koja dva menadžera su glavni favoriti za preuzimanje kluba sa Old Trafforda!

Ako Mourinho napusti United. Evo koja dva menadžera su glavni favoriti za preuzimanje kluba sa Old Trafforda. Nakon loše pred-sezone i manje uvjerljivog početka Premier lige, koliko dugo će Jose Mourinho trajati u Manchester Unitedu, jer je u ovom trenutku u središtu pozornosti.

AKO MOURINHO NAPUSTI

Portugalski menadžer je u posljednje vrijeme postao izopačena figura. Bio je vrlo uvjerljiv zbog svojih pritužbi na Crvene vragove u pred-sezoni u SAD-u.

U pozadini je bilo izvješća o prekidu veze između Unitedovog menadžera i njegovih igrača. U tijeku su glasine da postoje neke razmjerice između Paul Pogbe i Mourinha, ako su ta izvješća zaista ispravna, napetost između najboljeg igrača na Old Traffordu i menadžera ne može biti dobar za ostatak momčadi.

Čini se da se 55-godišnjak upravo našao nesposobnim prihvatiti i surađivati sa modernim nogometašem. Prošle sezone Mourinho je tvrdio da su mladi igrači derišta, dok je lupao o nedostatku zrelosti u suvremenim nogometašima.

Čini se da Mourinho nije sretan u Manchester Unitedu, niti zadovoljan svojim položajem na Old Traffordu. Nedavni rezultati neće pomoći u tim pitanjima.

Manchester UNited je pobijedio Leicester Cityja sa 2-1, ali nisu izgledali kao bolji tim, dok su protiv Brightona poraženi sa 3-2 u drugom kolu Premier lige.

Ako Mourinho napusti Crvene vragove, Woodwarda čeka važna odluka. Menadžer dobro i zaista postavlja ton u nogometnom klubu, a njegov izbor mora biti dobro informiran.

Imajući to na umu, ovdje su dva menadžera koje Woodward jednostavno mora uzeti u obzir ako Jose Mourinho završi sa otkazom.

Pochettino je menadžer koji, za razliku od Mourinha, ima dokazano iskustvo u dovođenju mladih talenata. on se dobro i doista utemeljio u Tottenham i doveo ih u elitu tijekom svog vremena u Sjevernom Londonu.

Ako Woodwart imenuje Pochettina, to bi signaliziralo želju za dugoročnim uspjehom, a ne kratkoročno usmjerenim kao što se Mourinho fokusira. S obzirom na vrijeme, mogao bi gurati Unitedove mlađe igrače. Vjerojatno bi mogao uvjeriti neke od najboljih talenata u Spursima da ga prate na Old Trafford.

Drugi menadžer kojeg bi Woodward trebao razmotriti je Zinedine Zidane i favorit za preuzimanje Manchester Uniteda je mlad menadžer sa nevjerojatnim uspjehom. Osvojio je tri uzastopna trofeja Lige prvaka u Real Madridu prije odlaska iz Los Blancosa.

Ima izvrstan uspjeh u osvajanju trofeja i upravljanju talentom kojim je teško upravljati. Čini se da je Zinedin Zidane pronašao način rada sa zvijezdama u klubu i mogao bi donijeti svoje menadžerske kvalitete na Old Trafford kako bi okupio živahne talente kao što su Paul Pogba i Alexis Sanchez.

To bi bio odvažan potez Ed Woodwarda koji bi mogao dovesti Zidanea na Old Trafford, ali mogao bi signalizirati i bolja vremena za navijače Manchester Uniteda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!