NaslovnicaVijestiAko Nagelsmann preuzme ulogu izbornika Njemačke, Bayern će zaraditi ogroman novac

Ako Nagelsmann preuzme ulogu izbornika Njemačke, Bayern će zaraditi ogroman novac

Čelnici Njemačkog nogometnog saveza već su počeli tražiti zamjenu za Hansija Flicka te su sastavili uži izbor u kojem je veliki favorit Julian Nagelsmann, a u priči oko novog trenera korist bi najviše mogao imati Bayern.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


DFB je odlučio otpustiti Hansija Flicka nakon ponižavajućeg prijateljskog poraza Njemačke protiv Japana rezultatom 4-1.

Nijemci navodno žele dovesti Juliana Nagelsmanna, no taj potez će ih značajno financijski opteretiti. Prema informacijama Bilda, DFB će morati platiti Bayernu odštetu za njegov prijelaz, koja bi mogla doseći iznos od čak 15 milijuna eura. Razlog za to je činjenica da trener i dalje ima važeći ugovor s Bayernom, iako je smijenjen u ožujku ove godine.

Na listi kandidata za budućeg izbornika nalaze se i Oliver Glasner te Louis van Gaal. Do tada će legendarni Rudi Voeller voditi njemačku reprezentaciju u prijateljskom susretu protiv Francuske koji je zakazan za danas.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!