NaslovnicaVijestiAKO POCHETTINO NAPUSTI TOTTENHAM: Evo tko je glavni konkurent za njegovu zamjenu!

AKO POCHETTINO NAPUSTI TOTTENHAM: Evo tko je glavni konkurent za njegovu zamjenu!

Ako Pochettino napusti Tottenham, evo tko će biti glavni konkurent za njegovu zamjenu na White Hart Laneu. Manchester United i Real Madrid su navodno obožavatelji Tottenhamovog menadžera Mauricio Pochettina, jer bi mogli biti spremni da naprave izmejen na svojoj klupi sljedeće sezone.

Ako Pochettino napusti

Ako oni ili neki drugi klubovi uspiju uhvatiti visoko rangiranog argentinstkog taktičara, menadžer Bournemoutha je glavni kandidat za njegovu zamjenu u Tottenhamu, piše Telegraph.

Pochettino je radio čuda u Tottenhamu s obzirom na resurse koji su mu bili na raspolaganju u usporedbi sa njihovih šest velikih konkurenata u posljednjih nekoliko godina.

[su_bet365_100bonus]

Klub iz Sjevernog Londona je sada regularan u Ligi prvaka i obično su tu negdje u smislu izazova za naslov Premier lige.

I nakon desetljeća u sjeni uspješnih rivala Arsenala, Tottenham je završio iznad njih na ligaškoj tabeli posljednje dvije sezone zaredom.

Čini se da nema sumnje da bi Pochettino mogao napraviti odličan posao ukoliko ga dovede neki veći klub, a nije iznenađenje da se spominju United i Madrid kao glavni konkurenti za njegov potpis nakon lošeg početka sezone za oba kluba.

[su_bet365_koeficijenti]

Jose Mourinho nije ispunio očekivanja nakon što je preuzeo klub sa Old Trafforda 2016. godine dok je Julen Lopetegio ove sezone napravio loš start sezone na Bernabeu nakon što je preuzeo vrlo težak posao od vrlo uspješnog Zinedine Zidanea.

Howe je još jedna uzbudljiva perspektiva u menadžmentu, nakon što je Bournemouth podigao svoju igru u nekom stilu, a čini se da bi on mogao zamijeniti Pochettina kada se Argentinac preseli u neki veći klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!