NaslovnicaVijestiAlcacer objasnio zašto je Atletico bolji od Real Madrida

Alcacer objasnio zašto je Atletico bolji od Real Madrida

Alcacer objasnio zašto je Atletico bolji od Real Madrida. Prošli su dani kada je La Liga bila dvo-konjska utrka između Barcelone i Real Madrida.

Alcacer objasnio

To je zato što se čini da Atletico Madrid može uraditi i više nego samo zadržavati dva Španjolska diva i to dokazuje njihovo prvo mjesto na tabeli u La Ligi.

Atletico nastoji d abude bolji nego prošle sezone kada su završili treći – tri boda od prvaka Barcelone, te dva boda od gradskih rivala Real Madrida.

Dok nisu ugrožavali prva dva mjesto u sezoni 2014/15, uspjeli su osvojiti naslov u prethodnoj godini, završivši tri boda ispred Barcelone i Real Madrida.

Dakle, tu naravno nema sumnje da sada postoje tri kluba sposobna za osvajanje La Lige.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

U stvari, plima se toliko okrenula u Madridu da sada mnogi smatraju da je Atletico veća prijetnja Barceloni nego Real. To nije naše mišljenje, nego mišljenje napadača Barcelone, Alcacera.

Novi napadač Barcelone poredio je dva gradska rivala i vjeruje da oni igraju mnogo teže protiv Diego Simeoneove ekipe.

“Atletico radi bolje i teže ih je pobijediti zbog njihovog stila igre. Jasno je da je Simeoneov stil tvrd, uvijek u potrazi za pobjedom”, rekao je za Sport.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!