NaslovnicaVijestiAlessandro Del Piero tvrdi da zna kako će se završiti sezona u...

Alessandro Del Piero tvrdi da zna kako će se završiti sezona u Seriji A!

U ovom trenutku baš nitko ne zna kako će se završiti nogometne sezone u svijetu nakon izbijanja koronavirusa. Pogotovo kada je riječ o Seriji A, nakon što je Italija najviše pogođena zemlja sa ovom krizom.

Alessandro Del Piero tvrdi

Ovaj smrtonosni virus hara Italijom i pobio je već tisuće ljudi, a veliki broj je zaraženih i dalje.

Za završetak sezone zaista ima mnogo svakojakih prijedloga, dok je Gabriele Gravina predsjednik FIGC-a rekao da će težiti ka tome da se ostatak sezone odigra po trenutnom rasporedu čim ova kriza prođe.

Bivša legenda Juventusa i talijanske reprezentacije Alessandro Del Piero je predložio da se ova sezona završi nakon što prođe koronavirus, ali da se utakmice igraju bez navijača.

“Nije lako garantovati da će sve biti uredu na stadionima. No, ako se budu stekli uvjeti, ovu sezonu treba odigrati do kraja bez navijača. To bi ujedno bilo dobro za sve navijače koji bi kod kuće pratili ove utakmice i svoju omiljenu ekipu.”

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!