NaslovnicaVijestiALEXIS SANCHEZ NAPUŠTA UNITED? Evo gdje će nastaviti karijeru!

ALEXIS SANCHEZ NAPUŠTA UNITED? Evo gdje će nastaviti karijeru!

Alexis Sanchez napušta United? Evo gdje će nastaviti karijeru! Manchester Unitedov napadač Alexis Sanchez želi zapečatiti transfer za PSG nakon noćne more na Old Traffordu.

ALEXIS SANCHEZ NAPUŠTA

Čileanac se pridružio Unitedu iz Arsenala u siječnju i već izgleda kao da je na izlaznim vratima nakon što nije uspio pronaći svoju formu u dresu Crvenih đavola.

Prema Daily Mirroru, Sanchez i United su se složili da je transfer najbolja opcija, sa igračem koji želi otići, a njegovi predstavnici istražuju mogućnosti, dok se Manchester United sprema za gotovinu.

29-godišnjak izgleda pristojan igrač za PSG, iako se pitate koliko su oni stvarno spremni platiti za njega s obzirom da imaju mnogo kvalitete u napadu u ovom trenutku.

Sa Neymarom, Edinsonom Cavanijem i Kylian Mbappeom koji igraju u napadu, čini se da nema mjesta za Sancheza, pogotovo s obzirom na njegovu zabrinjavajuću formu otkako se preselio u United.

The Mirror napominje da Sanchezovi zahtjevi za plaće također mogu biti problem u pronalaženju novog kluba, a očekuje se da će njegovi predstavnici također da se potrude i pokušaju da mu pronađu klubu u Seriji A ili La Ligi.

Unitedovi navijači će samo biti razočarani što je ovaj iznimno anticipiran transfer propao, sa tim da klub ima neku istinski tešku sreću sa nedavnim pojačanjima kao što su Angel Di Maria, Radamel Falcao i Memphis Depay, te u maloj mjeri Paul Pogba i Romelu Lukaku.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!