NaslovnicaVijestiALEXIS SANCHEZ PRIZNAO: Volio bih da je došao u Manchester United, sa...

ALEXIS SANCHEZ PRIZNAO: Volio bih da je došao u Manchester United, sa njim bismo osvajali titule!

Jedna od najvećih zvijezda Manchester Uniteda Alexis Sanchez priznao je kako bi volio da njegov tim dovede najbolje moguće igrače na svijetu, te nagovijestio kako je nezadovoljan trenutnim prelaznim rokom, baš kao i njegov trener Jose Mourinho.

Sanchez želio Vidala u Manchester Unitedu

Sanchez je na Old Trafford stigao iz velikog rivala Arsenala u zimskom prelaznom roku u direktnoj zamjeni za Henrikha Mkhitaryana, a u drugom dijelu prošle sezone u dresu ‘Crvenih vragova’ je odigrao ukupno 18 utakmica u svim takmičenjima, te postigao tri gola i podijelio pet asistencija.

[su_bet365_koeficijenti]

Njegov bivši klub Barcelona je nedavno kompletirala transfer zvijezde Bayern Munchena za oko 20 miliona eura, a riječ je o Arturu Vidalu, koji se ranije u karijeri često povezivao sa dolaskom u Premier ligu. Ipak, on je u vrijeme tih špekulacija govorio kako ne želi živjeti u Engleskoj, no Sanchez priznaje kako bi volio da je Manchester United doveo njegovog sunarodnjaka ovog ljeta, a ne Barcelona.

On je u intervjuu za Sky Sports rekao: “Manchester United mora dovoditi sjajne, iskusne igrače. Barcelona je upravo dovela Artura Vidala, koji je nevjerovatan igrač i moj suigrač u reprezentaciji Čilea. On je tip igrača koje trebamo dovoditi kako bismo osvajali trofeje i bili konkurentni na najvišem nivou.”

[su_no1forfootball]

29-godišnjak je zatim dao svoje mišljenje i o novom pojačanju ‘Crvenih vragova’, Brazilcu Fredu, koji je prošlog mjeseca stigao iz Shakhtar Donetska za 60 miliona eura: “Iz onoga što sam vidio na treningu, Fred je igrač koji uvijek želi ići naprijed, mislim da će se dobro uklopiti u tim i da će pomoći i meni.”

Pored Freda, Manchester United je, za sada, ovog ljeta doveo još samo dva igrača, a riječ je o desnom beku Porta Diogu Dalotu, koji je stigao za 22 miliona eura, te novom golmanu Lee Grantu, koji je stigao iz Stoke Cityja za oko dva miliona eura. Prelazni rok za klubove iz Premier lige se završava sutra, a Jose Mourinho je očajnički u potrazi za novim centralnim defanzivcem. Navodno, čelnici kluba su još uvijek u pregovorima sa Leicester Cityjem i Tottenham Hotspurom oko mogućih transfera Harryja Maguirea i Tobyja Alderweirelda, dok su navodno odustali od dovođenja Yerryja Mine iz Barcelone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!