NaslovnicaVijestiALISSON SE KONAČNO OGLASIO: Evo što je rekao nakon što je Firmino...

ALISSON SE KONAČNO OGLASIO: Evo što je rekao nakon što je Firmino priznao da ga je zvao u Liverpool!

Nakon što je Liverpool u zimskom prelaznom roku pojačao obranu dovođenjem Virgila van Dijka, a zatim ovog ljeta i vezni red dovođenjem Fabinha i Nabyja Keite, čelnici kluba su odlučili pojačati i treću poziciju, a u pitanju je novi golman.

Alisson želi ostati u Romi

Nakon što je Loris Karius napravio dvije velike greške, koje su njegov tim možda i koštale prve titule u najelitnijem europskom takmičenju u posljednjih više od deset godina, Jurgen Klopp je po svemu sudeći izgubio povjerenje u Nijemca.

[su_no1forfootball]

Sa dolaskom na Anfield već duže vrijeme se povezuje zvijezda Rome Alisson Becker, a njegov sunarodnjak Roberto Firmino je i sam nedavno priznao kako ga pokušava dogovoriti na dolazak. Brazilski napadač je prije nekoliko dana izjavio: “Alisson se raspitivao o Liverpoolu i nadam se da će doći ovdje, ali znam da ima i druge ponude. S vremena na vrijeme ću mu reći da dođe i pomogne nam, ali na njemu i njegovim agentima je da odluče. Ne bi bilo loše kada bi došao u Liverpool.”

Alisson je na ovu izjavu dao zanimljiv odgovor, koji će razočarati mnoge navijače Liverpoola. Naime, trener golmana u reprezentaciji Brazila Claudio Taffarel otkrio je kako mu je 25-godišnjak priznao da je sretan u Romi i da želi ostati na Olimpicu i sljedeće sezone.

[su_poker]

U izjavi za Tele Radio Stereo, Taffarel je rekao: “Alisson je vrlo sretan u Romi i špekulacije o njegovom odlasku su samo špekulacije. Ne znam što će se dogoditi, ali mi je rekao da bi bio zadovoljan ostankom u Romi.”

Ipak, on nije jedina meta engleskog velikana u ovom ljetnom prelaznom roku. Sa dolaskom u klub se povezuje i zvijezda Atletico Madrida Jan Oblak, kao i zvijezda Bayer Leverkusena Bernd Leno, čiji agent je prije nekoliko dana priznao kako će 26-godišnjak najvjerovatnije napustiti njemački klub.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!