NaslovnicaVijestiAllegri: Moramo sutra pobijediti, sve će biti u redu sa Pjanićem

Allegri: Moramo sutra pobijediti, sve će biti u redu sa Pjanićem

Trener Juventusa, Massimiliano Allegri razgovarao je sa talijanskim novinarima uoči sutrašnje utakmice protiv Palerma u Seriji A. Juventus će sljedeće sedmice igrati i protiv Porta u osmini finala Lige prvaka. Allegri je također rekao: “Sve će biti u redu sa Miralemom Pjanićem” uoči utakmice protiv Palerma u Seriji A.

sve će biti u redu

“Moramo pobijediti sutra. Pjanić će biti dobro. Barzagli i Chiellini se oporavljaju, znat ćemo do nedjelje hoće li biti spremni za utakmicu s Portom. Sturaro će sigurno imati mjesto u prvih 11 u sutrašnjoj utakmici”, rekao je Allegri.

Zatim se italijanski stručnjak osvrnuo na Porto koji će im biti prvi protivnik u pohodu na trofej Lige prvaka. Allegri ima samo najbolje riječi za portugalsku ekipu.

“Porto je tehnička momčad sa međunarodnim iskustvom. Pjaca ima vrhunske kvalitete, ali još mora napredovati, u nogometu se ne svodi sve samo na tehniku i brzinu. Nogomet čini i žrtvovanje i raspoloživost timu. Mi smo Juventus i trebao obje te stvari od naših igrača i Marko to mora shvatiti ako želi postati velik igrač.”, riječi su Massimiliana Allegrija.

Za kraj, Allegri je komentarisao zdravstvenu situaciju u svom timu.

“Dani Alves je pobjednik, dobro je, a i Lichsteiner se osjeća vrlo dobro. Marchisio je odradio dobar posao u utakmici protiv Cagliarija, ali još nije u idealnoj fizičkoj spremi i on to zna. Za Khediru ću razmisliti još danas, a sutra će Rugani ili Benatia početi u obrani”, za kraj je rekao Allegri.

Koeficijent na Juventus protiv Porta u najboljoj svjetskoj kladionici iznosi 2.20. Stoga, ukoliko vjerujete u pobjedu ‘Stare dame’ ovo je odličan tečaj za okladu. Također, u ponudi su još mnoge druge oklade koje ne možete naći u lokalnim kladionicama.

KLADI SE NA LIGU PRVAKA

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!