NaslovnicaVijestiAllegri najavio: Protiv Ajaxa isto kao protiv i Atletico Madrida!

Allegri najavio: Protiv Ajaxa isto kao protiv i Atletico Madrida!

Trener Juventusa Massimiliano Allegri vjeruje da će njegovi igrači morati ponoviti utakmicu kao protiv Atletica za plasman u polufinale Lige prvaka. Eric Ten Hag uvjeren je da je Juventus puno jači od Reala.

Juventus iz Torina borit će se za naslov europskog prvaka protiv iznenađenja ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka Ajaxa, koji je već pokazao na prvoj utakmici u Amsterdamu da nije slučajnost što se nalaze među osam najboljih momčadi u Europi. Nizozemci su odigrali izvrsnu utakmicu i imali su više prilika od šampiona Italije, te trener Max Allegri upozorava svoje igrače da će morati odigrati dobru utakmicu za polufinale kao što su to učinili u osmini finala protiv Atletica.

VALVERDE PRIZNAO DA STRAHUJE: United ima nešto posebno, moramo biti oprezni!

“Rezultat prve utakmice je potpuno nevažan, ovaj put je posebna utakmica i morat ćemo igrati točno onako kako smo to učinili protiv Atletica. Moramo poštovati Ajax, biti opasni i precizni u napadu i čvrsti u odbrani. Pred nama je fizički težak meč. Ako želimo zaustavitiAjax moramo igrati tehnički savršenu utakmicu, ali u svakom slučaju morat ćemo igrati puno bolje nego na prvoj utakmici “, rekao je Allegri.

Trener Ajaxa, Eric Ten Hague, rekao je da se ne žele zadovoljiti igranjem u četvrtfinalu Lige prvaka.

“Prije početka sezone nitko nije očekivao da dođemo tako daleko, ali tim je evoluirao do te mjere da se danas možemo nositi sa svim divovima. Vjerujemo u sebe i vjerujem da možemo postići još jedan dobar rezultat. Juventus je puno bolja momčad od Real Madrida, vrlo su iskusna momčad. U prvoj utakmici bili smo sjajni, ali večeras ćemo to morati ponoviti – rekao je Ten Hague.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!