NaslovnicaVijestiAlvaro Morata predložio Chelseaju da dovede jednog od najvažnijih igrača Real Madrida

Alvaro Morata predložio Chelseaju da dovede jednog od najvažnijih igrača Real Madrida

Alvaro Morata bi na kraju mogao svoj gol protiv Manchester Uniteda gledati kao jednog od najvažnijih golova u karijeri do sada.

Alvaro Morata predložio

Prije nego što je postigao gol Davidu De Gei na Stamford Bridgeu, Šoanjolac je bio više od mjesec dana bez gola u bilo kojem natjecanju.

Šest utakmica je dovoljno da izazove zabrinutost za bilo kojeg napadača, a ne samo onog koji je plaćen 70 milijuna funti.

No, nakon što je postigao sedam golova u osmom nastupu za Chelsea, Morata bi postigao taj gol prije ili kasnije.

[su_no1forfootball]

Valja napomenuti da je 25-godišnjak imao ozljedu tetive koju je zadobio protiv Manchester Cityja početkom listopada.

Navijačima Chelseaja je bilo mnogo lakše kada su vidjeli Moratu kako igra punih 90 minuta prošlog vikenda po prvi put otkad se ozlijedio i nadat će se da će početi zabijati golove u svakoj utakmici.

S Edenom Hazardom, Cescom Fabregasom, Willianom i Pedrom, bivši igrač Real Madrida ne bi trebao imati problema.

Međutim, na pitanje kojeg bivšeg suigrača bi volio da dođe u Chelsea, Morata je rekao da ovog igrača smatra najvažnijim igračem na Santiago Bernabeu, a to nije Ronaldo.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Odmah bi doveo Isca u Chelsea”, rekao je Morata za Cadena Ser.

“Mislim da je on upravo sada jedan od najvažnijih igrača u Madridu, koji je također ključan i za reprezentaciju. Mislim da je nezaustavljiv kada se osjeća važnim, a cijeli svijet je vidio što on zna otkad je u Madridu.”

“On je najvažniji igrač u Real Madridu i reprezentaciji. On mijenja utakmice, on čini razliku, pleše sa loptom i on je moj prijatelj.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!