NaslovnicaVijestiAmaterska navika: Što to Vardy radi prije svake utakmice?

Amaterska navika: Što to Vardy radi prije svake utakmice?

Amaterska navika. Da li je ovo amaterski? Loša navika koju Vardy radi prije svake utakmice. Iako se snijeg već smjestio u priči Leicester Cityja, Jamie Vardyjev meteorski uspon se dokazuje trezniji nego ikada.

Amaterska navika

Npadačevo nevjerojatno putovanje iz nepoznate lige u Premier ligu, a zatim prvaka Premier lige i punopravnog internacionalca uvijek uspijeva da vas inspiriše. Osim toga, možete dobiti dojam da se Vardy nije puno promijenio u posljednje vrijeme.

Dok su se njegove vještine fino usaglasile na King Power stadionu, njegove prehrambene budalaštine pojavljuju se nepromijenjene. Štoviše, vjeruje se da je Claudio Ranieri prihvatio ove prilično zbunjujuće i neprofesionalne zahtjeve.

Prema pisanju The Suna, Vardy je smije popiti noć prije velikih utakmica.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

29-godišnjaku je Ranieri dopustio da noć prije velikih utakmica pije portugalsko crveno vino, jer mu to pomaže da bolje spava. S obzirom na moderni dan premierligaških nogometaša, takvo priznanje je svakako iznenađujuće.

Onda opet, s obzirom da je Englez putovao kroz lige, takve budalaštine sigurno i više preovladavaju na nižoj ljestvici EFL-a.

Nevjerojatno ipak, to se tu ne zaustavlja. Također se vjeruje da Vardy pije po tri konzerve Red Bulla i kafu na dan utakmice. Nije ni čudo što se kreće tako brzo.

[su_euro_soccer_bonus]

Ipak, čak i manje ekipe su prepune dijetetičara ovih dana i prvaci Premier lige se ne razlikuju. U slučaju Vardy, međutim, možda ne žele da mijenjaju pobjedničku formulu.

Ako su vino i energetska pića radila prošle sezone, zašto ih onda mijenjati?

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!