NaslovnicaVijestiAmaterska navika: Što to Vardy radi prije svake utakmice?

Amaterska navika: Što to Vardy radi prije svake utakmice?

Amaterska navika. Da li je ovo amaterski? Loša navika koju Vardy radi prije svake utakmice. Iako se snijeg već smjestio u priči Leicester Cityja, Jamie Vardyjev meteorski uspon se dokazuje trezniji nego ikada.

Amaterska navika

Npadačevo nevjerojatno putovanje iz nepoznate lige u Premier ligu, a zatim prvaka Premier lige i punopravnog internacionalca uvijek uspijeva da vas inspiriše. Osim toga, možete dobiti dojam da se Vardy nije puno promijenio u posljednje vrijeme.

Dok su se njegove vještine fino usaglasile na King Power stadionu, njegove prehrambene budalaštine pojavljuju se nepromijenjene. Štoviše, vjeruje se da je Claudio Ranieri prihvatio ove prilično zbunjujuće i neprofesionalne zahtjeve.

Prema pisanju The Suna, Vardy je smije popiti noć prije velikih utakmica.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

29-godišnjaku je Ranieri dopustio da noć prije velikih utakmica pije portugalsko crveno vino, jer mu to pomaže da bolje spava. S obzirom na moderni dan premierligaških nogometaša, takvo priznanje je svakako iznenađujuće.

Onda opet, s obzirom da je Englez putovao kroz lige, takve budalaštine sigurno i više preovladavaju na nižoj ljestvici EFL-a.

Nevjerojatno ipak, to se tu ne zaustavlja. Također se vjeruje da Vardy pije po tri konzerve Red Bulla i kafu na dan utakmice. Nije ni čudo što se kreće tako brzo.

[su_euro_soccer_bonus]

Ipak, čak i manje ekipe su prepune dijetetičara ovih dana i prvaci Premier lige se ne razlikuju. U slučaju Vardy, međutim, možda ne žele da mijenjaju pobjedničku formulu.

Ako su vino i energetska pića radila prošle sezone, zašto ih onda mijenjati?

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!