NaslovnicaVijestiANCELOTTI RAZBIJESNIO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što je rekao o gostovanju svog tima...

ANCELOTTI RAZBIJESNIO NAVIJAČE LIVERPOOLA: Evo što je rekao o gostovanju svog tima na Anfieldu!

Trener Napolija Carlo Ancelotti uzburkao je strasti pred posljednju utakmicu grupne faze Lige prvaka, u kojoj će njegov tim snage odmjeriti sa Liverpoolom, a pobjednik tog susreta će proći dalje u nokaut fazu Lige prvaka, dok će gubitnik igrati u Europskoj ligi.

Ancelotti razbijesnio navijače Liverpoola

Liverpool je u srijedu navečer izgubio na gostovanju kod Paris Saint-Germaina rezultatom 2-1, a Jurgen Klopp nakon utakmice nije krio nezadovoljstvo, što zbog poraza, što zbog činjenice da su igrači Tuchelovog tima na sve načine pokušali ukrasti vrijeme u drugom poluvremenu.

Taj poraz je bio veliki udarac za ‘Redse’, ali ipak nije kraj svijeta za njih. Klopp je pred tu utakmicu znao da će im poraz znatno zakomplicirati situaciju, ali još uvijek imaju šansu za prolaz dalje. Pobjeda protiv Napolija u posljednjem kolu na domaćem terenu bi im osigurala plasman u osminu finala, i to ne bilo kakva pobjeda, već minimalna pobjeda bez primljenog gola, ili bilo koja druga pobjeda sa dva ili više golova razlike, i sve uz uslov da PSG slavi protiv Crvene Zvezde u drugoj utakmici.

S druge strane, trener Napolija je prije par dana izjavio kako će njegovi igrači biti idioti ukoliko ne uspiju proći u nokaut fazu, a jučer je razbijesnio navijače Liverpoola izjavom pred predstojeću utakmicu u Seriji A protiv Atalante. Naime, rekao je: “Moramo hrabri otići na Anfield i igrati našu igru. Međutim, sada razmišljamo o utakmici u Seriji A protiv Atalante, koja će biti mnogo teža od utakmice protiv Liverpoola.”

Napolitanci će u Atalanti gostovati u ponedjeljak, nakon čega ih očekuje i utakmica protiv Frosinonea, prije gostovanja na Anfieldu u posljednjem kolu grupne faze. Oni se trenutno nalaze na drugom mjestu u Seriji A sa 29 osvojenih bodova iz 13 odigranih kola, te imaju osam bodova manje od vodećeg Juventusa koji još uvijek ne zna za poraz u novoj sezoni. Kada je u pitanju Liverpool, njih do utakmice protiv talijanskog velikana očekuju tri utakmice u Premier ligi, derbi protiv Evertona kod kuće, a zatim i gostovanja kod Burnleya i Bournemoutha.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!