NaslovnicaVijestiAndriy Shevchenko se nakon 12 godina vraća u Sriju A. Ovog puta...

Andriy Shevchenko se nakon 12 godina vraća u Sriju A. Ovog puta kao trener!

Sinoć se igrala prva utakmica 12. kola Serije A, gdje je Genoa odigrala 2-2 protiv domaćina Empolija. Nakon što su poveli u 13. minuti, Genoa je morala na kraju utakmice spašavati bod. Postigli su izjednačujući pogodak u 89. minuti utakmice.

Ovo je već šesti remi Genoe ove sezone, a neriješeno su odigrali polovicu svojih utakmica u ligi. Od ostalih šest utakmica dobili su samo jednu i trenutno se nalaze na 15. mjestu sa devet osvojenih bodova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Talijanski mediji javljaju kako klub želi dovesti novog trenera, a trenutnog Davidea Ballardinija otpustiti. Navodno su već pronašli zamjenu, a SkySports Italia javlja kako se radi o ukrajinskom napadaču Andriyu Shevchenku.

Navodi se kako će mu ponuditi dvogodišnji ugovor sa opcijom produljenja na treću sezonu. Isto javlja i pouzdani novinar Fabrizio Romano.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!