NaslovnicaVijestiAntoine Griezmann potvrdio u kojem klubu će biti sljedeće sezone

Antoine Griezmann potvrdio u kojem klubu će biti sljedeće sezone

Napadać Atletico Madrda Antoine Griezmann potvrdio je da će ostati u trenutnom klubu, Atletico Madridu, unatoč interesu Manchester Uniteda.

Griezmann potvrdio u kojem klubu će biti sljedeće sezone

Francuski reprezentativac je prošle sezone u ukupno 53 nastupa u svim takmičenjima postigao 26 golova i podijelio 12 asistencija.

Već par mjeseci za njega je navodno zainteresovan Manchester United, ali on je konačno priznao da ostaje u trenutnom klubu.

Nakon što je Atletico Madridu odbijena žalba za uklanjanje zabrane transfera od strane Arbitražnog suda za sport, Griezmann je priznao da bi njegov eventualni odlazak bio prevelik udaraca za klub.

“Arbitražni sud je donio odluku, tako da sam odlučio ostati”, rekao je Griezmann za Telefoot.

“Bila je to još jedna dobra sezona i nadamo se da ćemo dovesti neka dobra pojačanja početkom sljedeće godine. Ovo je težak trenutak za klub, moje suigrače, i svojim odlaskom bih im zadao veliki udarac.”

Manchester United bi se sada mogao okrenuti Romeluu Lukakuu ili Alexandreu Lacazetteu, za kojeg su također pokazali interes.

[su_finale_lige_prvaka_468x60]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!