NaslovnicaVijestiAntonio Conte javno poslao poruku Thomasu Tuchelu nakon žestoke rasprave

Antonio Conte javno poslao poruku Thomasu Tuchelu nakon žestoke rasprave

Antonio Conte je na Instagramu javno poslao poruku Thomasu Tuchelu nakon jučerašnje žestoke rasprave.

Nogometaši Chelseaja i Tottenhama jučer su na Stamford Bridgeu remizirali 2:2, a ovaj duel ostao je u sjeni sukoba između trenera Thomasa Tuchela i Antonija Contea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prilikom izjednačujućeg pogotka Tottenhama za 1:1, treneri momčadi Antonio Conte i Thomas Tuchel sukobili su se i unijeli jedan drugom u lice, ali su ubrzo razdvojeni.

Na kraju susreta Tuchel je tijekom rukovanja talijanskom kolegi počeo “zavrtati” ruku nakon čega je umalo došlo do tučnjave. Tuchel je objasnio da se naljutio jer ga Conte nije htio pogledati u oči.

“Prilikom rukovanja mislio sam da se trebamo pogledati u oči. Očito smo imali različita mišljenja o tome, zato je bilo takva reakcija”, rekao je Tuchel.

Menadžer Chelseaja objavio je video nakon pogotka Tottenhama za 2-2 u finalnoj utakmici, koji je Tuchel burno proslavio dok je izlazio iz ograde svog terenskog prostora i protrčao pokraj Contea kako bi čestitao strijelcu Harryju Kaneu.

Nakon utakmice Conte nije želio komentirati sukobe s Tuchelom, ali je u ponoć na Instagramu objavio story u kojem je prozvao Tuchela.

“Sreća što te nisam vidio… Bilo bi potpuno zasluženo da sam ti podmetnuo nogu”, poručio je Conte Tuchelu.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!