NaslovnicaVijestiAntonio Conte: On je veliki gubitak za Chelsea!

Antonio Conte: On je veliki gubitak za Chelsea!

Trener Chelseaja Antonio Conte priznao je kako je Nemanja Matić veliki gubitak za njegov tim, nakon što je srpski reprezentativac prešao u redove rivala Manchester Uniteda.

Conte priznao kako je odlazak zvijezde veliki gubitak za Chelsea

Matić je otišao na Old Trafford u transferu vrijednom 45 miliona eura, a njegov bivši trener Conte razočaran je odlaskom veznjaka, koji je igrao jednu od ključnih uloga u pohodu na titulu prošle sezone.

Talijanski stručnjak je u intervjuu za Sky Sports rekao: “Matić vrlo dobro zna šta mislim o njemu.”

“Njegova važnost za ovaj tim je bila velika, on je dobar igrač, vrhunski. Međutim, nekad morate prihvatiti ovo ludo transfer tržište i odluke igrača. On je veliki gubitak za Chelsea.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

29-godišnji Nemanja je prošle sezone u dresu Chelseaja odigrao 35 utakmica, postigao jedan gol i podijelio sedam asistencija za svoje bivše suigrače.

‘Plavci’ su kao njegovu zamjenu doveli mladog 22-godišnjek veznjaka Monaca Tiemouea Bakayoka za 40 miliona eura sredinom prošlog mjeseca.

Pored njega, na Stamford Bridge su stigli i Alvaro Morata iz Real Madrida za 65 miliona eura, te Antonio Rudiger iz Rome za 35 miliona eura.

Uprkos ovim pojačanjima, tim iz zapadnog Londona je poražen u prvom premierligaškom kolu protiv Burnleya rezultatom 3-2.

[su_watch_live_football]

[su_no1forfootball]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!