NaslovnicaVijestiAntonio Conte: On je vrhunski, kompletan igrač!

Antonio Conte: On je vrhunski, kompletan igrač!

Trener Chelseaja Antonio Conte izjavio je kako je impresioniran nastupima zvijezde Manchester Cityja Kevina De Bryunea, te da je iznenađen što mu je dozvoljeno da napusti Stamford Bridge prije nekoliko godina.

Conte impresioniran zvijezdom Premier lige

26-godišnji belgijski reprezentativac, koji je nosio dres ‘plavaca’ u periodu od 2012. do 2014. godine, postigao je pobjednički gol u pobjedi svog tima upravo protiv bivšeg kluba u subotu.

De Bruyne je napustio Chelsea u zimskom prelaznom roku 2014. godine, nakon što nije dobijao dovoljnu minutažu pod vodstvom tadašnjeg trenera Josea Mourinha.

[su_no1forfootball]

“Iskreno, ne znam šta se dešavalo u prošlosti”, rekao je Antonio Conte za The Guardian.

“Međutim, svakako govorimo o vrhunskom igraču, kompletnom igraču. On je tehnički dobar, brz i radi naporno za svoj tim. On je kompletan igrač.”

Otkako je stigao na Etihad stadion iz Wolfsburga prije dvije godine, Belgijanac je postao jedan od ključnih igrača ‘Građana’ i impresionira pod vodstvom Guardiole, te je jedan od najboljih igrača na otoku.

Otkako je Pep preuzeo City, De Bruyne je ukupno odigrao 58 utakmica u svim takmičenjima, postigao devet golova i asistirao čak 27 puta.

[su_premierleague]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!