NaslovnicaVijestiAntonio Conte odlazi ako mu Chelsea ne dovede ova dva igrača

Antonio Conte odlazi ako mu Chelsea ne dovede ova dva igrača

Početak sezone i nije bio baš sjajan za Chelsea, i to nam je dalo naznaku da bi se za Plavce mogla ponoviti sezona 2015/16, kada nisu uspjeli obraniti naslov Premier lige, no trenutno su na trećem mjestu i City im bježi 16 bodova.

Antonio Conte odlazi

Bilo je to teških par mjeseci za Contea, gdje je tijekom sredine tjedna pobijedio Brightona sa 2-0.

Sumnja se da Conte neće ostati u Chelseaju sljedeće sezone, posebice usred glasina o povratku u Italiju u AC Milan.

[su_no1forfootball]

Conte je navodno nezadovoljan razinom finansijske potpore koju je dobio od Chelseaja tijekom ljeta i mogao bi podnijeti ostavku na kraju ove sezone.

Prema časopisu “Mirror”, ekipa sa Stamford Bridgea je spremna pokazati svoju predanost Conteu u siječnju, potaknuvši se za dva igrača svjetske klase.

Prvi je Juventusov bek Alex Sandro, koji je trebao doći u Chelsea, ali se taj transfer ipak nije dogodio.

[su_premierleague]

Neuspjeh u dovođenju Sandra je frustrirao Contea, a sada se odbor Chelseaja želi dogovoriti i postići uspjeh u osiguravanju njegovog potpisa.

Drugi igrač je igrač Arsenala, Alexis Sanchez. Pep Guardiola također želi Čileanca u svojim redovima, ali Chelsea se priprema napraviti svoju ponudu i nadaju se da će uspjeti.

Alex Sandro je u Juventus došao iz Porta, 20 kolovoza 2015. godine za naknadu od 26 milijuna eura. Svoj de bi je napravio 12. rujna 2015. u remiju kod kuće protiv Chieva u Seriji A.

Što se tiče Alexis Sancheza, on je u Arsenal došao 2014. godine na ljeto za 31.7 milijuna funti, kao treće najskuplje pojačanje u povijesti kluba. Sanchez je u prvom timu reprezentacije Čilea od 2006. godine i do sad odigrao više od 100 utakmica.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!