NaslovnicaVijestiAntonio Conte: On se mora poboljšati ukoliko želi ostati u timu!

Antonio Conte: On se mora poboljšati ukoliko želi ostati u timu!

Trener Chelseaja Antonio Conte upozorio je napadača svog tima Alvara Moratu kako mora poboljšati svoje fizičko stanje do početka Premier lige.

Antonio Conte poručio da se novo pojačanje mora poboljšati

Morata je stigao na Stamford Bridge iz Real Madrida prošlog tjedna za 65 miliona eura, a igrao je u subotu, kada su ‘Plavci’ poraženi rezultatom 2-1 protiv Intera na prijateljskoj utakmici.

Španjolac je igrao na poziciji lijevog krila, ali u 65 minuta provedenih na terenu nije pokazao ništa.

Nova sezona za Chelsea počinje sljedećeg vikenda sa utakmicom Community Shielda protiv Arsenala, ali Conte smatra da Morata još uvijek nije potpuno spreman za početak iste.

Talijanski stručnjak je rekao kako se 24-godišnjak mora što prije poboljšati: “Morata je tek počeo trenirati sa nama. Mora mnogo poboljšati svoje stanje kako bi se brzo prilagodio u timu.”

“On dobro radi, ali tu je samo pet dana. Danas je dao sve od sebe, ali zasigurno se mora poboljšati.”

Morata je postigao 15 golova u La Ligi prošle sezone u dresu Real Madrida, a u Chelseaju će mu konkurencija u napadu biti Michy Batshuayi ove sezone.

[su_no1forfootball]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!