NaslovnicaVijestiArgentinac priznao: Čast mi je što se povezujem sa prelaskom u Real...

Argentinac priznao: Čast mi je što se povezujem sa prelaskom u Real Madrid i Juventus!

Vezni igrač Zenita Leandro Paredes priznao je kako se nada da će dobiti priliku da bira gdje će nastaviti karijeru nakon Svjetskog prvenstva.

Paredes oduševljen interesom Real Madrida

Paredes je u ruski klub stigao iz Rome za 23 miliona eura u prošlom ljetnom prelaznom roku, a svojim nastupima je privukao interes mnogih europskih velikana u posljednjih nekoliko mjeseci, uključujući i Real Madrid i Juventus.

Kako priznaje, nada se kako će nakon predstojećeg Svjetskog prvenstva biti u prilici da bira gdje će nastaviti karijeru – u Juventusu ili Real Madridu.

“Imam mnogo prijatelja u Torinu, ali sada se moram fokusirati na Zenit, a onda ćemo vidjeti. Nikad ne znate što se može dogoditi na kraju sezone”, rekao je Paredes za RMC Sport, te nastavio: “Za mene je vrlo važno što znam da postoji interes klubova kao što su Juventus i Real Madrid, ali pokušavam ne dozvoliti ovim špekulacijama da me ometaju. Nakon Svjetskog prvenstva ću donijeti odluku, ali izabrati između Juventusa i Real Madrida nije jednostavno, bila bi to teška odluka.”

[su_no1forfootball]

“Radije bih želio vidjeti ponude oba kluba na stolu i onda da odaberem. U međuvremenu, moram nastaviti raditi naporno ili će ti interesi nestati. Mlad sam i moram razmišljati o odlukama koje donosim. Ne bih se bojao transfera u Real Madrid, gdje su svi prvaci, bio bih spreman na taj izazov. Međutim, postoje mnogi drugi čimbenici koje moram procijeniti i o kojima moram razmisliti prije konačne odluke. Porodica nema ništa s tim, oni žele samo najbolje za mene, tako da je to osobna odluka.”

On je otkrio kako je Juventus bio zainteresovan za njega i prošlog ljeta, ali do tog transfera nije došlo dijelom zbog toga što su se oglasili navijači Rome.

“Kada su se pojavile priče kako me Juventus želi, navijači Rome su jasno dali svoje mišljenje i spriječili transfer. Rekli su mi da mi je zabranjeno preći u drugi talijanski klub, a tada je moj prvi izbor bio Juventus.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!