NaslovnicaVijestiArsenal doveo ključno pojačanje iz Borussije Dortmund

Arsenal doveo ključno pojačanje iz Borussije Dortmund

Arsenal doveo ključno pojačanje iz Borussije Dortmund. Arsenal je više-manje završio potpisivanje jednog od ključnih ljudi u Borussiji Dortmund.

Arsenal doveo

Ne, Topnici ne dovode novog igrača iz ekipe Petera Bosza, nego oni kradu glavnog skauta Borussije Dortmund Sven Mislintata, piše Sport Bild.

Njemački klub je izjavio kako je službena objava neizbježna i da će Arsenal platiti 1.8 milijuna funti Dortmundu za njegove usluge. On je trenutno pod ugovorom do 2021. godine.

[su_watch_live_football]

https://twitter.com/ArsenalRelevant/status/932228807821529088

Arsenal je u potrazi za novim skautom koji će voditi njihovo regrutiranje, a Steve Rowley je spreman da napusti klub na kraju sezone nakon 35 godina službe. On je bio na čelu uloge regrutiranja od 1996. godine pod vodstvom Arsena Wengera, ali će uskoro da se oprosti.

Međutim, njegova će zamjena stići u Sjeverni London sa brilijantnim rezultatom kada pogledate neke od igrača koje je potpisao za Borussiju Dortmund – poput Mats Hummelsa, Christian Pulisica, Robert Lewandwoskog, Shinji Kagawu, Ousmane Dembelea i Pierre-Emerick Aubameyanga.

[su_bonus]

Bayern Munchen, koji je kupovao igrače iz Borussie Dortmund u posljednjih nekoliko godina, je dugo bio zainteresiran za Mislintata, koji je sa klubom od 2009. godine.

Međutim, Arsenal je na putu da ukrade jednog od najboljih skauta u ovom poslu, koji također ima nos za pronalaženje talenata.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!