NaslovnicaVijestiArsenal u narednih nekoliko dana najavljuje novo pojačanje!

Arsenal u narednih nekoliko dana najavljuje novo pojačanje!

Iz Arsenala se nadaju da će uskoro najaviti potpisivanje krilnog igrača Chelseaja Williana za nekoliko dana.

Arsenal u narednih

Iskusni brazilski krilni igrač imao je lijepu karijeru na Stamford Bridgeu, ali će mu ovog ljeta isteći ugovor i čini se da će krenuti prema stadionu Emirates.

Te vijesti nam dolaze od ESPN-a, koji tvrdi da je Arsenal pobijedio Manchester Uniteda i Cityja u ovom transferu, jer su spremni ponuditi Wilianu duži ugovor.

To bi mogao biti rizičan potez Topnika, s tim da će Willian navršiti 32 godine i sigurno neće igrati još mnogo godina na najvišoj razini.

Naravno, neki igrači mogu igrati dulje, a Willian je i dalje ostao ključni igrač Chelseaja, dok su ga očito Plavci željeli zadržati, jer Guardian tvrdi da je odbio njihovu ponudu novog ugovora.

Arsenal nema finansije kao neki njihovi rivali, pa bi mogao dobro proći sa Willianom.

Igrači ovog kalibra nisu često tako jeftina pojačanja, a Willian bi mogao dodati dubinu u napadu Mikela Artete sljedeće sezone, pružajući alternativu Nicolasu Pepeu, Mesutu Ozilu i Reissu Nelsonu, od kojih nitko nije imao posebno uvjerljive sezone.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!