NaslovnicaVijestiARSENAL UŠAO U UTRKU: Žele dovesti 19-godišnjeg čarobnjaka iz Austrije!

ARSENAL UŠAO U UTRKU: Žele dovesti 19-godišnjeg čarobnjaka iz Austrije!

Arsenal ušao u utrku. Žele dovesti 19-godišnjeg čarobnjaka iz Austrije! Arsenal je, kako se izvješćuje, jedan od najnovijih klubova koji je pokazao interes u transfer Red Bull Salzburgovog Hannes Wolfa.

Arsenal ušao

Talentirani 19-godišnjak je u posljednje vrijeme uvrstio neke ozbiljno impresivne statistike i trenutno je povezan sa Arsenalom, Tottenhamom, Evertonom i Southamptonom, piše Dail Mirror.

Izvješće napominje da je Wolf uspoređen sa Tottenhamovim Christianom Eriksenom, a tinejdžer je pridonio brojevima u pogledu golova i asistencije u svom trenutnom klubu.

Arsenal ima pristojan uspjeh u potpisivanju nekih najboljih mladih igrača, od kojih su mnogi u posljednje vrijeme prošli kroz redove Red Bull Salzburga.

Liverpoolv duo Sadio Mane i Naby Keita su među velikim imenima koji su igrali za austrijski klub, a izgleda da bi Wolf mogao biti sljedeća velika stvar koja će doći u Premier ligu.

Arsenal bi također imao utjecaja od dovođenja neke kvalitete u svoj vezni red u ovom trenutku, jer je Aaron Ramsey blizu isteka ugovora, dok Mesut Ozil izgleda sve manje i manje igra u početnoj postavi pod novim menadžerom Unai Emeryjem.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!