NaslovnicaVijestiARSENE WENGER HVALI ZVIJEZDU LIVERPOOLA: "On bi mogao biti dobar kao Lionel...

ARSENE WENGER HVALI ZVIJEZDU LIVERPOOLA: “On bi mogao biti dobar kao Lionel Messi”

Bivši menadžer Arsenala Arsene Wenger je podržao Mohameda Salaha da slijedi stope Lionel Messija.

ARSENE WENGER

Zvijezda Liverpoola bila je otkriće od dolaska na Anfield prije dvije godine, gdje se etablirao kao jedan od najboljih prvoligaša Premier lige.

Iako je dugačak put Egipćanina, Wenger kaže da napadač ima prave igrače oko sebe kako bi se utvrdio kao jedan od najboljih na svijetu.

Govoreći za Bein Sports, Wenger je rekao: “On je 20 golova daleko, ako želite biti što konkretniji, ali on ima sličnosti sa Lionel Messijem. Mora pronaći dosljednost Messija.”

“Smatram ga dobrim finišerom, dok Messi ima zaista sve. Slaah je pomalo opsjednut time da završava sve sam. To je dimenzija koju će on dobiti, svakako , kad dođe do trenutka da mora zadržati loptu i kad mora završiti i ubaciti je u gol.”

“Jako mi se sviđa kao igrač, ima ogroman potencijal – Mane također. Malo zaboravite da je tip koji se žrtvuje bio Roberto Firmino.”

“To je poput onog što je Luis Suarez učinio za Messija i Neymara – momka koji radi za tim i koji radi za sve i natjera ih da odlično nastupaju, a ovaj komad slagalice je uvijek vrlo teško pronaći – napadač koji je velikodušan i nesebičan.”

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!