NaslovnicaVijestiArsene Wenger otkrio tko su dvije moguće zamjene za Oxlade-Chamberlaina

Arsene Wenger otkrio tko su dvije moguće zamjene za Oxlade-Chamberlaina

Posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka krilni igrač Arsenala Alex Oxlade Chamberlain je prešao u velikog rivala Liverpool za 38 miliona eura, ali to ne brine previše navijače londonskog kluba, koji nisu bili pretjerano zadovoljni njegovim nastupima.

Wenger otkrio tko su dvije moguće zamjene za Oxlade-Chamberlaina

Engleski reprezentativac je navodno odbio ponudu Arsenala od 180,000 funti tjedno, te se odlučio na prelazak u klub sa Anfielda, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

‘Topnici’ su kao njegovu zamjenu pokušali dovesti Thomasa Lemara iz AS Monaca, ali je njihova ponuda od oko 100 miliona eura odbijena, te zamjena nije stigla ovog ljeta.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Međutim, Arsene Wenger smatra da se Oxlade-Chamberlainov nasljednik nalazi u mlađim kategorijama kluba.

“Vjerujem da smo u jakoj financijskoj situaciji kao i uvijek, te da imamo dovoljno dobar tim”, rekao je francuski stručnjak za engleski The Mirror.

“Odlazak Alexa Oxlade-Chamberlaina je otvorio vrata za neke mlađe igrače poput Reissa Nelsona ili Joea Willocka. Njih dvojica bi mogli dobiti priliku koju inače ne bi dobili da je Alex ostao.”

Prema mišljenju navijača Arsenala na društvenim medijima, većina njih smatra da 18-godišnji Nelson zaslužuje priliku u prvom timu jer mnogo obećava.

Mladi ofanzivac igra sjajno za Arsenalov u23 tim, kao i za u19 reprezentaciju Engleske, za koju je postigao gol u porazu protiv Njemačke ovog tjedna.

Saznajte bitne informacije prvi!

[su_cashout]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!