NaslovnicaVijestiARTURO VIDAL TUŽIO BARCELONU: Tvrdi da mu duguju dva milijuna funti!

ARTURO VIDAL TUŽIO BARCELONU: Tvrdi da mu duguju dva milijuna funti!

Barcelonina zijezda Arturo Vidal poduzeo je nevjerojatan korak tuživši svoj klub tvrdeći da mu duguju dva milijuna funti neisplaćenih bonusa – prema izvještajima iz Španjolske.

ARTURO VIDAL TUŽIO

Njegovi čileanski odvjetnici podnijeli su tužbu 5. prosinca tvrdeći kako 32-godišnji vezni igrač ima pravo na niz bonusa nakon prve sezone nakon prelaska iz Bayerna u Barcu.

Vidal je prošle sezone upisao 53 nastupa za Barcelonu jer su pobijedili u La Ligi i plasirali se u polufinale Lige prvaka.

Vidalovi odvjetnici tvrde da mu je potrebno dodatnih dva milijuna funti bonusa za igranje u 60 posto svih Barcinih utakmica.

No, prema španjolskom listu ABC, njegovu je tvrdnju osporila Barcelona koja kaže da nije postigao minimum od 45 minuta po utakmici.

Tvrde da su njegovi odvjetnici pogrešno protumačili klauzule u ugovoru.

Vidal je navodno spreman podmiriti pola bonusa, ali Barcelona je to odbila, pa su Vidalovi odvjetnici pokrenuli pravni postupak.

Vidal tvrdi da mu duguju ukupno 4.097.500 eura (3.500.637 funti), ali dobio je samo 1.693.000 eura (1.456.388), pa se sada nada da će sud moći povratiti iznos koji nedostaje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!