NaslovnicaVijestiASENSIO EKSKLUZIVNO OTKRIVA: U siječnju stiže ogromno pojačanje iz Premier lige!

ASENSIO EKSKLUZIVNO OTKRIVA: U siječnju stiže ogromno pojačanje iz Premier lige!

Asensio ekskluzivno otkriva. U siječnju stiže ogromno pojačanje iz Premier lige! Napadač Real Madrida Marco Asensio je navodno svjestan da se klub nada da će u siječnju dovesti Eden Hazarda na Santiago Bernabeu.

Asensio ekskluzivno otkriva

Prema riječima Don Balon, predsjednik Los Blancosa Florentino Perez očajnički želi dovesti napadača koji je sposoban ukloniti jaz koji je ostavio Cristiano Ronaldo kada je otišao u Juventus, a tim se sada muči za postizanje golova i inspiraciju.

Kao što izvještava Football London, špekulacije koje povezuju Hazarda sa odlaskom sa Stamford Bridgea su bile i tijekom cijelog ljeta i još uvijek ga nositelji Lige prvaka žele iskušati kada se prijelazni rok otvori u siječnju.

Don Balon navodi da, iako je Belgijanac sretan u svojoj trenutnoj ulozi u Chelseaju, favorizrao bi prelazak u Real Madrid, ako se stvari ikada promijene i Perez je čvrst pri odluci da dovede pravog čovjeka u napad.

Asensio ima samo jedan gol u svoje ime ove sezone u La Ligi nakon osam susreta, dok ima 22 godine ne izgleda spreman da bude prvi napadač kluba i sada se navodi da bi ga Hazard mogao zamijeniti u trenutnoj postavi Julen Lopeteguija.

Madrid je u subotu izgubio 1-0 protiv Alavesa, koji je produžio svoj niz bez pobjede na četiri utakmice i sotavio mnogo pitanja o njihovoj sposobnosti da odigraju kao što su to radili prošle godine u Europi.

U međuvremenu, Hazuard nije imao ništa manje od senzacionalne forme u Premier ligi za Chelsea, nakon što je postigao sedam golova u prvih osam nastupa.

27-godišnja zvijezda je od ključne važnosti za Plavce i izgleda kao da napreduje pod novim menadžerom Maurizio Sarrijem, što znači da bi bilo kakva ponuda iz Madrida nakon božićnog razdoblja morala biti ogromna kako bi ga odvukla iz kluba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!