NaslovnicaVijesti"Atletico je tim kojeg se trebaju bojati svi u Europi!"

“Atletico je tim kojeg se trebaju bojati svi u Europi!”

Bivši golman Atletico Madrida Roberto Jimenez uputio je riječi hvale na račun Diega Simeonea, koji je u potpunosti promijenio stanje u klubu, te je dodao da su “Jorgandžije” trenutno jedna od najboljih europskih ekipa.

Atletico je tim kojeg se trebaju bojati svi u Europi

Trenutni član Olympiacosa je započeo svoju karijeru u madridskom klubu, ali se nije uspio izboriti u prvom timu te, iako se vratio u klub 2013. godine, ipak se odlučio za posudbu u grčki klub.

Nakon što je kratko radio sa Simeonem i bio zamjena za Thibauta Courtoisa, Jimenez smatra da je argentinski stručnjak promijenio stanje u Atletico Madridu nakon toliko godina neuspjeha.

“Prošao sam kroz te trenutke kada smo igrali protiv Real Madrida ili Barcelone, a unaprijed smo znali da ćemo izgubiti. Čak smo razmišljali na način da ne izgubimo sa previše golova. Sada su se stvari u potpunosti promijenile.”

“Atletico je tim kojeg se trebaju bojati svi u Europi, ne samo u domaćem natjecanju. Postigli su to zahvaljujući najboljoj obrani, u kojoj su opasniji nego u napadu. Imajući to na umu, ekipa može postići što god želi.”

“Nakon što sam napustio klub 2010. godine, Simeone je stigao. On je bio taj koji je očistio stanje u klubu, te su počeli osvajati titule. Ja bih stvarno volio da se nalazim u klubu i da uživam kao i oni, posebno zbog poštovanja koje svi imaju prema njima.”

“Tokom vremena koje sam proveo tamo, prošli smo kroz toliko teških trenutaka, promjena trenera, sezona bez dobrih rezultata, ali ne mogu birati gdje ću igrati, ali ponosan sam što sam bio član tog kluba.”

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!