NaslovnicaVijesti"Atletico Madrid je naš najbliži rival!"

“Atletico Madrid je naš najbliži rival!”

Trener Barcelone Luis Enrique otpisao je Real Madrid izjavivši je da je najbliži i najveći rival njegovog tima drugi klub iz španjolske prijestolnice, Atletico Madrid.

luis enrique diego simeone

“Kraljevi” trenutno zaostaju 12 bodova za vodećom Barcelonom u La Ligi, a do kraja je ostalo još deset kola, a Zinedine Zidane je već priznao da je skoro nemoguće da njegov tim osvoji titulu ove sezone.

S druge strane, trener katalonskog tima je priznao da je ove sezone više zabrinut timom Diega Simeonea, koji zaostaje osam bodova za prvim mjestom.

“Atletico Madrid je naš najbliži rival. Drugi su na tabeli, a tek poslije njih je drugi klub iz Madrida”, rekao je španjolski strateg na današnjoj press konferenciji.

“Imamo prednost koju smo zaslužili, ali još uvijek je dosta posla pred nama.”

Luios Enrique je iskoristio priliku i pružio podršku teniskoj zvijezdi Rafaelu Nadalu, koji je optužen za doping od strane bivšeg francuskog ministra.

“Ja imam veću šansu za doping od Rafaela Nadala. Za mene je on primjer pravog sportiste. Vjerujem mu u potpunosti. Izgleda da će podići optužnicu protiv čovjeka koji je izjavio to, i mislim da je to pravi potez.”

“Rafael Nadal ima samo jednu manu, a to je tim za koji navija”, završio je Enrique aludirajući na to da Nadal navija za Real Madrid.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!