NaslovnicaVijestiAtletico Madrid zagrizao za veznjaka Uniteda: Može li Mourinho ovo iskoristiti za...

Atletico Madrid zagrizao za veznjaka Uniteda: Može li Mourinho ovo iskoristiti za dovođenje Griezmanna?

Siječanj bi se mogao pokazati ogromnim mjesecom za Atletico Madrid jer im se zabrana za transfere konačno završava.

Atletico Madrid zagrizao

Atletico je morao izdržati frustrirajuće ljeto unatoč pojačanjima Vitoloa i Diego Coste, koji se neće moći prijaviti u ekipu do 2018. godine.

Jedina prednost ove zabrane je bila što je spriječila Antoine Griezmanna da se preseli u drugi klub, a bio je jako povezan sa Manchester Unitedom.

Iako Francuz nije želio napustiti klub, teško je isključiti da će ova dva kuba poslovati ovog ljeta.

[su_cashout]

Jose Mourinho ostaje na tržištu kako bi pronašao napadača koji će igrati iza Lukakua, tako da bi malo njih bilo iznenađeno ukoliko dođe do suradnje sa Diegom Simeoneom.

Međutim, izgleda da postoji velika vjerojatnost da će United i Atletico trgovati na jedan ili drugi način.

Španjolske novine AS izvještavaju da je ‘dogovor skoro završen’, kako bi se Ander Herrera vratio u Primeru, jer ga Simeone želi u svojim redovima.

Tvrdi se da bi i vezni igrač također bio oduševljen ovim transferom, što upućuje na to da sada vjerojatno neće potpisati produljenje ugovora sa Unitedom.

[su_bonus]

Trenutni ugovor Španjolca istječe na kraju sezone, gdje će zatim biti dostupan u besplatnom transferu.

Herrera će moći razgovarati sa klubovima izvan Premier lige od siječnja.

Unitedovi navijači možda imaju pomiješane osjećaje o njegovom potencijalnom odlasku nakon nejasnog nastupa u porazu od Chelseaja (1-0), što je rezultiralo time da United zaostane osam bodova iza Manchester Cityja koji se nalazi na prvom mjestu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!