NaslovnicaVijestiAubameyang rekao da se više ne osjeća sigurno u vlastitom domu, razmišlja...

Aubameyang rekao da se više ne osjeća sigurno u vlastitom domu, razmišlja o odlasku

Pierre-Emerick Aubameyang oglasio se na Instagramu prvi put otkako je provaljen njegov dom u Castelldefelsu, rekavši da se “više ne osjeća sigurno u vlastitom domu” i da razmišlja o odlasku iz Barcelone.

Napadaču Barce u nedjelju je opljačkana obiteljska kuća. On je tijekom pljačke dobio udarac željeznom šipkom po bradi, dok je supruga dobila udarac u glavu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Gabonski reprezentativac oglasio se na društvenim mrežama i obrušio se na “nasilne kukavice” koje su izvele pljačku. Potvrdio je da mu je ozlijeđena vilica.

“Hej ljudi, hvala puno na svim porukama. U nedjelju navečer su nam neke nasilne kukavice upale u kuću i prijetile mojoj obitelji i djeci, samo da bi ukrale neke stvari. Povrijedili su mi čeljust, ali ću se brzo oporaviti, a hvala Bogu nitko drugi nije fizički ozlijeđen. Osjećaj da više nismo sigurni u vlastitom domu teško je razumjeti i opisati, ali kao obitelj ćemo to prebroditi i biti jači nego ikad”, napisao je.

Barcelona je preselila Aubameyanga i njegovu obitelj u hotel u gradu i ponudila im psihološko savjetovanje. Nagađa se da bi se Aubameyang mogao vratiti u Englesku gdje je četiri godine igrao za Arsenal. Ovog puta se najviše spominje Chelsea.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!