NaslovnicaVijestiBalotelli se vraća u Premier ligu, ali u koji klub?

Balotelli se vraća u Premier ligu, ali u koji klub?

Balotelli se vraća u Premier ligu, ali u koji klub? Mario Balotelli konačno je napustio Premier ligu u posljednjim minutama prijelaznog roka ove godine, nakon iznimno neuspješnog dvogodišnjeg boravka u Liverpoolu.

Balotelli se vraća

Međutim, dok je kontraverzni napadač bio zauzet spašavanjem svoje karijere u Francuskoj, njegov agent, Mino Raiola je odlučan da vrati Balotellija engleskom nogometu.

Govoreći u intervjuu za Daily Mail, Raiola je rekao da će Premier liga ponovo poželjeti dobrodošlicu njegovom klijentu u samo godinu dana, nakon što je otišao.

“On ne može igrati u Italiji, zbog pažnje koju dobiva”, rekao je za Daily Mail o budućnosti Balotellija.

“Ako se pokaže da može postati stabilan u Nici i postizati golove, onda možete zamisliti kako će privlačan biti menadžerima Premier lige kao slobodan igrač narednog ljeta.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Francuska ga treba, kao što im je potreban i Zlatan Ibrahimović. On je dobar za ligu, ali će apsolutno biti napraviti taj povratak u Premier ligu.”

Kao agent Ibrahimovića, Paul Pogbe i Balotellija, Raiola je napravio karijeru na tome što je bio u mogućnosti da nagovara svoje visoko rangirane klijente.”

“Međutim, njegovo samopouzdanje može biti pogrešno ovaj put. Može li Balotelli uspjeti u Nici i onda se vratiti u Englesku? Dobro je krenuo, da li će tako ostati do kraja sezone, vidjet ćemo.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!