NaslovnicaVijestiBarcelona, Bayern i Ajax se bore za čudo od djeteta!

Barcelona, Bayern i Ajax se bore za čudo od djeteta!

Španjolski mediji pišu o danaskom čudu od djeteta za kojeg je zainteresiran čitavn niz europskih klubova.

Barcelona, Bayern i Ajax

Kako pišu mediji, Barcelona, Bayern i ajax su u borbi za 15-godišnje čudo od djeteta, Roonya Bardghjia. Naime, radi se o mladom švedskom igraču, sirijskog porijekla, koji je trenutno član U19 momčadi Kopenhagena.

Da se radi o ogromnom talentu govori nam i činjenica da veliki klubovi za njega nude čak 10 milijuna eura.

Za sada ne znamo koji klub će ga dovesti, no Barcelona je u blagoj prednost. Katalonci su Roonya već prošle godine pozvali na jednotjedni posjet klubu.

Međutim, s obzirom na pandemiju koronavirusa, to je spriječilo mladića da otputuje u Barcelonu, no ove godine bi se to moglo ipak realizirati.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!