NaslovnicaVijestiBarcelona bi mogla biti prisiljena prodati zvijezdu prve momčadi nakon što transfer...

Barcelona bi mogla biti prisiljena prodati zvijezdu prve momčadi nakon što transfer De Jonga nije uspio

Barcelona će možda morati pokušati prodati člana svoje prve momčadi nakon što se suočila s velikim izazovima u pokušaju da proda Frenkieja de Jonga.

Prema španjolskim medijima, katalonski klub razmišlja o prodaji njemačkog vratara Marca Andrea Ter Stegena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

30-godišnjak je nekoć smatran ‘nedodirljivim’ u Barceloni, no njegova je forma dramatično pala u sezoni 21/22. Također, njegova plaća od 7 milijuna eura trebala bi se povećati, što znači da bi njegovom prodajom klub uravnotežio financije.

Trenutni ugovor Ter Stegena važi do 2025. godine, a uz ogromnu otpusnu klauzulu od 500 milijuna eura, Nijemac bi još uvijek mogao imati visoku naknadu za transfer jer je jedan od najboljih vratara u svjetskom nogometu.

Ranije ovog mjeseca objavljeno je da su Barcelona i Manchester United postigli dogovor za De Jonga u visini od 63 milijuna funti plus 8,4 milijuna funti u dodacima. Unatoč dogovoru između dva kluba, transfer je daleko od realizacije jer de Jong nije izjavio da želi napustiti Barcelonu.

Još jedan faktor koji koči dogovor je činjenica da Barcelona još uvijek duguje de Jongu odgođene plaće u vrijednosti od 17 milijuna eura.

Navodno je menadžer Xavi rekao Nizozemcu da ima mjesta u njegovoj momčadi, ali da će morati uzeti 40% smanjenja plaće.

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!