NaslovnicaVijestiBARCELONA DOBILA PRILIKU POTPISATI JEDNOG OD NAJBOLJIH NAPADAČA NA SVIJETU: 19-godišnjak bi...

BARCELONA DOBILA PRILIKU POTPISATI JEDNOG OD NAJBOLJIH NAPADAČA NA SVIJETU: 19-godišnjak bi ih mogao koštati oko 65 milijuna eura!

Barceloni je ponuđena prilika da savlada Manchester Uniteda za transfer napadača Salzburga Erlinga Haalanda.

BARCELONA DOBILA PRILIKU

Haaland je do sada bio na usnama svih nogometnih navijača širom svijeta, s obzirom na to da je ovu sezonu započeo u kombinaciji sa činjenicom da još uvijek ima samo 19 godina.

Norvežanin je postigao 22 gola i šest asistencija u 16 utakmica na svim natjecanjima, nevjerojatna forma igrača koji je još tinejdžer.

A sada, slijedeći ovu formu, čini se da je Barci ponuđena prilika da svoj potpis stvari pred bilo koga drugog.

Prema španjolskom Don Balonu, Barcelona je dobila priliku potpisati Haalanda od strane njegovog agenta Mino Raiole za samo 65 milijuna eura, što je pristojna cijena za igrača koji ima sve potencijale i mogućnosti da jednog dana postane najbolji na svijetu.

The Sun je napomenuo da ranije, kao i Barca, Manchester uniteda također želi potpis Haalanda, tako da ova vijest neće obradovati Ole Gunnar Solskjaera i društvo.

S obzirom da Luis Suarez ima 32 godine i brzo se približava kraju svoje igračke karijere, Barca će možda htjeti da traži buduću zamjenu za Urugvajca.

A s obzirom na to, čini se da su im možda ponudili šansu da ga potpišu, ako vjerovati ovim izvještajima sa stranih medija.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!