NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi dvostruko pojačanje iz Chelseaja. Već su ponudili ugovor Cesaru Azpilicueti!

Barcelona dovodi dvostruko pojačanje iz Chelseaja. Već su ponudili ugovor Cesaru Azpilicueti!

Barcelona je ponudila ugovor braniču Chelseaja Cesaru Azpilicueti, a katalonski klub je navodno zainteresiran i za Andreasa Christesena.

Barcelona dovodi dvostruko

Azpilicueti ističe ugovor na kraju sezone i sada može pregovarati sa drugim klubovima prije potencijalnog besplatnog transfera ovog ljeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prema španjolskom novinaru Joseu Alvarezu Hayi, Barcelona trenutno vodi pregovore sa desnim bekom i ponudila mu je ugovor do 2024. godine.

Prema izvješću, 32-godišnjak još nije obavijestio Chelsea i nije rekao da li namjerava napustiti klub kako bi se pridružio Barceloni na kraju sezone.

Španjolski reprezentativac Azpilicueta je u Chelseaju otkako je došao iz Marseillea 2012. godine.

Za klub je upisao 456 nastupa, osvojivši dva naslova u Premier ligi i Ligi prvaka tijekom svog boravka u zapadnom Londonu.

U međuvremenu, talijanski novinar Fabrizio Romano tvrdi da bi Barcelona mogla dovesti još jednog braniča Chelseaja Christensena.

Danskom reprezentativcu također ističe ugovor na kraju sezone i odustao je od potpisivanja novog na Stamford Bridgeu.

Bayern se također povezivao sa Christensenom, koji je upisao 148 nastupa za Chelsea otkako je došao iz klupske akademije 2014. godine.

Govoreći prošlog mjeseca, glavni trener Chelseaja Thomas Tuchel pozvao je Christensena da svoju budućnost posveti klubu.

“Već dugo čekamo potvrdu”, rekao je Tuchel.

“Na Andreasu je da se ponaša onako kako se ponaša na terenu, on se sada mora ponašati izvan terena i voditi razgovor jer nam kaže da voli Chelsea.

“Kaže nam da želi ostati i biti veliki dio, jer je on veliki dio velikog kluba, a ja mislim da se savršeno uklapa i mislim da još nije završio ovdje.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!