NaslovnicaVijestiBarcelona dovodi novog Neymara - novi wonderkid iz Santosa!

Barcelona dovodi novog Neymara – novi wonderkid iz Santosa!

FC Barcelona 2013. godine dovela je Neymara Juniora kao najtalentiranijeg igrača svijeta. Taj transfer bio je vrlo kontroverzan, ali na kraju su na njemu jako dobro zaradili, a donio im je i jednu Ligu prvaka. Sada Barca vidi novog Neymara u Rodrygu, novom wonderkidu iz Santosa.

Barcelona je bacila oko na novog supertalenta iz Brazila. Naime, riječ je o krilnom napadaču Rodrygu, punog imena Rodrygo Silva de Goes. Riječ je o dječaču koji je nedavno tek napunio 17 godina, ali Barcelona u njemu vidi mnoge sličnosti sa Neymarom i veliki potencijal pa po uzoru na Realov transfer Viniciusa Jr. žele kupiti igrača već sada, platiti za njega otkupnu klauzulu i ostaviti ga da se razvija u Brazilu.

[su_no1forfootball]

Problem je ta spomenuta otkupna klauzula koja u ovom slučaju iznosi vrtoglavih 50 milijuna eura za potpuno neprovjerenog igrača koji u ovom trenutku prema transfermarktu vrijedi tek 100 tisuća eura. Barcelona je navodno već kontaktirala Santos da pregovaraju o toj cijeni, no trenutno nema nekih značajnih progresa u tim pregovorima. Barcelona će vrlo vjerojatno čekati da Rodrygo napuni 18 godina, a onda će s njim potpisati privatni predugovor.

Njegovoj ugovor trenutno traje do ljeta 2022. godine, a tada će mladi Rodrygo imati 21 godinu. Možda postoji opcija da 17-ogodišnji wonderkid ostane u Santosu do kraja ugovora, a tek onda potraži sreću u Europi, no ostaje vidjeti. U Barceloni vjeruju kako je riječ o jednom o najboljih mladih igrača svijeta koji zaista ima potencijal da postane novi Neymar i to je razlog zašto ne žele previše čekati s ovim transferom.

[su_champions_league]

U isto vrijeme Barcelona motri još jednog wonderkida, a riječ je o Englezu koji trenutno igra za Fulham u prvom sastavu drugoligaša iz Londona. Riječ je o vrućoj robi na engleskom tržištu. Njegovo ime je Ryan Sessegnon i za njim su ludi svi veliki klubovi na Otoku. Ryan ima 17 godina, a prema transfermarktu već vrijedi 25 milijuna eura, igra lijevog bočnog i ove je sezone već zabio 15 golova te ih 6 asistirao. Barcelona, Manchester United, Chelsea, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Tottenham te mnogi drugi stoje u redu za ovog nestvarno talentiranog mladića iz Fulhama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!