BARCELONA DOVODI ZABORAVLJENU ZVIJEZDU CHELSEAJA: On će doći kao zamjena za Umtitija!

Barcelona dovodi zaboravljenu zvijezdu Chelseaja! On će doći kao zamjena za Umtitija. Katalonski divovi Barcelona je navodno zainteresirana za potpisivanje Chelseajevog braniča u zimskom prijelaznom roku u siječnju nakon što su saznali da će se njihov klub sučiti sa krizom ozljeda.

Barcelona dovodi

Prema izvješću iz Sporta, Barcelona je identificirala Chelseajevog braniča kao potencijalnu zamjenu za Samuel Umtitija ukoliko bi Francuz trebao operaciju za oporavak od ozljede koljena.

Christensen je van sastava Chelseaja otkako je Maurizio Sarri stigao na Stamford Bridge i do sada nije igrao u Premier ligi ove sezone.

Barceloni će biti teško dovesti Christensena kao zamjenu za Plavce, jer vjerujemo da nisu spremni pustiti Danca na pola sezone.

Barcelona će na duge staze popuniti prazninu koju je ostavio Umtiti sa Clementom Lengletom, ali Blaugrana mora pronaći idealno pojačanje ukoliko bi Umtitiju trebala operacija.

Barcelonina potreba za potpisivanjem braniča u sovjim redovima spada na činjenicu da je trenutna rezerva Thomas Vermaelen suočen sa ozljedama u posljednjih nekoliko godina, što je ostavilo Belgijanca kao jedinu rezervu, što bi im se moglo obiti o glavu u budućnosti.