NaslovnicaVijestiIZNENADNI TRANSFER NA POMOLU: Barcelona dovodi zvijezdu Bayerna

IZNENADNI TRANSFER NA POMOLU: Barcelona dovodi zvijezdu Bayerna

Barcelona bi mogla uskoro da dovede zvijezdu Bayern Munchena i vjeruje se da bi to mogao biti jedan od velikih transfera, pišu njemački mediji. Katalonska ekipa je spremna da vrati svog bivšeg igrača Thiago Alcantaru.

Iznenadni transfer

Veznjak je odrastao u Barceloni i prošao je sve redove mlađih kategorija, dok su ga svi smatrali kao zamjenom za Xavija.

Igrač je doveden isključivo kao nasljednik Xavija, ali to nije išlo po planu kada je postao frustriran nedostatkom povjerenja u svojoj bivšoj ekipi.

Thiago nije mogao ostati u Barceloni i počeo je gledati druge opcije, na kraju je potpisao za Bayern Munchen za naknadu od 21.6 milijuna funti u 2013. godini.

[su_premierleague]

Pep Guardiola je bio ključna figura u tom transferu, nakon što je postao njihov menadžer prije prijelaznog roka.

Od tada je Thiago postao jedan od najimpresivnijih veznih igrača u svjetskom nogometu, a još uvijek je samo 26-godišnjak.

Sada, Barcelona želi ispraviti svoje pogreške, prema pisanju nedavnih izvještaja iz Njemačke.

Izvješća iz Njemačke navode da je Thiagov otac Mazinho rekao katalonskim divovima da se njegov sin želi vratiti u klub.

[su_watch_live_football]

To bi moglo biti ogromno za Barcelonu, ali sigurno je da neće biti jeftino. Znat će to Bayern naplatiti!

Igrač je trenutačno ozlijeđen, a ozljedu je zadobio u Ligi prvaka protiv Anderlechta u studenom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!