NaslovnicaVijestiBarcelona gubi jednog od ključnih igrača u besplatnom transferu!

Barcelona gubi jednog od ključnih igrača u besplatnom transferu!

Izgleda da bi Barcelonu mogao napustiti Sergi Roberto. 29-godišnjak je dijete Barcelone i na Nou Campu je od 2006. godine. Krajem ove sezone mu istječe trenutni ugovor, dok se nije uspio dogovoriti sa klubom oko potpisivanja novog.

Barcelona gubi jednog

Sergi Roberto može igrati na više pozicija, na desnom beku i u veznom redu i trenutno se procjenjuje na oko 15 milijuna eura. Španjolski mediji bruje o tome kako će Newcastle biti taj koji će ga odvesti u Premier ligu nakon što je Fond za javna ulaganja Saudijske Arabije preuzeo klub prošlog tjedna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!