NaslovnicaVijestiBarcelona konačno pronašla kupca za Umtitija, ali nije prošao liječnički pregled

Barcelona konačno pronašla kupca za Umtitija, ali nije prošao liječnički pregled

Problemi se nastavljaju za Samuela Umtitija u Barceloni. Katalonski klub ga već nekoliko godina pokušava prodati, ali bezuspješno.

Umtiti je briljirao u prve dvije sezone nakon dolaska u Barcelonu iz Lyona 2016., ali je od 2018. do danas zbog ozljeda i drastičnog pada forme odigrao samo 50 utakmica, od čega samo jednu prošle sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Francuz s katalonskim klubom ima ugovor do ljeta 2026. godine, a Barca očajnički traži klub kojem će ga prodati.

Sada je konačno uspjela, ali Umtiti će ipak ostati na Nou Campu.

Naime, Rennes se sve dogovorio s Barcelonom, ali stoper nije prošao liječnički pregled, pa će 28-godišnjak po svemu sudeći ostati član Barce. Ionako težak zadatak pronalaženja odredišta za Umtitija mogao bi postati gotovo nemoguć. Malo bi momčadi bilo spremno riskirati novac za igrača ako ne može proći liječnički pregled.

Najnovije vijesti

Leicester City se vraća u Premier ligu

0
Nogometaši Leicester Cityja su se vratili u Englesku Premier ligu nakon poraza svog konkurenta Leeds Uniteda u Londonu kod Queens Park Rangersa (0:4). Sa 94...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!