NaslovnicaVijestiBARCELONA KONTAKTIRALA ZAMJENU ZA VALVERDEA: Stiže menadžer koji je u svađi sa...

BARCELONA KONTAKTIRALA ZAMJENU ZA VALVERDEA: Stiže menadžer koji je u svađi sa Lionel Messijem!

Odabir novog menadžera, kad već imate jednog tko vodi tim u istom trenutku, je vrlo težak posao. Izgleda grozno ako ste uhvaćeni u razgovoru sa nekim drugim prije otpuštanja trenutnog menadžera, ali ne želite ostati bez njega dok ne riješite pitanje zapošljavanja drugog.

BARCELONA KONTAKTIRALA

Ernesto Valverde si je možda kupio vremena nakon što je Barca ovog tjedna pobijedila Intera u Ligi prvaka, ali izgleda slično kao Zinedine Zidane, jer klub gotovo čeka izgovor da ga otpusti.

Prema TNTsportu, Barca je već uspostavila kontakt sa čovjekom kojeg žele zaposliti umjesto Valverdea. Marcelo Gallardo je trenutno zadužen u River Plateu u Argentini. Čini se da izvješće sugerira da su klubovi priznali da je kontakt uspostavljen, ali čini se da River Plate želi svog menadžera barem do kraja godine.

Ne možete ni zamisliti što bi se dogodilo dok je River još uvijek u Copa Libertadoresu, ali to bi mogao biti znak da nekoga promatraju za siječanj ili iduću sezonu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Imenovanje Gallarda bilo bi zanimljivo kada je u pitanu Lionel Messi. Budući da je Argentinac, očekivali biste da će biti dobar prema Messiju i da će imati dobre odnose sa njim, ali čini se da to nije slučaj.

Marca je u srpnju izvijestila da je Gellardo kritizirao zvijezdu Barcelone nakon što je iznio optužbe za korupciju, jer je Argentina izbačena iz Copa Amerike.

Teško je reći hoće li se to pokazati Kataloncima kao dobar sastanak. Lako je ukazati na najnoviji primjer Tata Martina koji je trajao samo jednu sezonu i nije osvoji niti jedan glavni trofej.

Jasno je da položaj Valverdea nije siguran ako se otvoreno kontaktiraju druge mogućnosti.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!