NaslovnicaVijestiBarcelona kreće po zvijezdu Manchester Cityja: Spremni ga platiti 100 milijuna eura!

Barcelona kreće po zvijezdu Manchester Cityja: Spremni ga platiti 100 milijuna eura!

Barcelona je, kako se izvješćuje, zainteresirana za potpis Manchester Cityjevog Bernarda Silve prema pisanu novinara Duncan Castlesa.

Barcelona kreće

Portugalski internacionalac je sastavni igrač kluba u Premier ligi otkad im se pridružio iz Monaca, postigavši ​​29 golova i 33 asistencije u 139 nastupa u svim natjecanjima.

Castles je na podcastu Prijelazno roka rekao da je Barcelona već neko vrijeme zainteresirana za potpisivanje Silve, ali da je Man City odbio njihov pristup tvrdeći da ga nema namjeru prodati.

Trenutačno procijenjen na 100 milijuna eura prema Tranfermarktu, 25-godišnjak je u ovoj sezoni do sada nastupio na 35 utakmica za City, postigavši sedam golova uz osam asistencija.

Silva je među najvažnijim igračima u klubu i neće ga biti previše voljan pustiti. No, s obzirom na to da City ima dvogodišnju zabranu nastupa u Ligi prvaka, postoji šansa da bi mogao razmišljati o odlasku iz kluba.

Igrač Silvine kvalitete bi mogao biti koristan u bilo kojem vrhunskom klubu u Europi, a Barcelona bi imala koristi ako ga uspije potpisati.

Portugalski internacionalac nije jedini igrač Man Cityja koji je povezan s drugim klubovima jer je Sun tvrdio da je Real Madrid zainteresovan za potpis Raheema Sterlinga.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!